Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sportfotózás – Autocross

Tavaly szeptemberben volt lehetőségem Pápocon autókrossz versenyt fotózni. Nem volt egyszerű dolog, viszont az élmény megfizethetetlen volt. Rövid élménybeszámoló és képek következnek.

0 Tovább

Sportfotózás – Motorverseny

Az OKJ-s vizsgára való felkészülés része volt, hogy portfóliót kellett összeállítani. A képzőintézmény megadta a választható témákat, ezek közül tíz témában kellett témánként három képet készíteni. Egyik választott témám a sport volt, amiről azt gondoltam, relatíve egyszerűen meg tudom oldani, viszont kiderült, nagyobbat nem is tévedhettem volna. Ám ebből nagyon sokat tudtam tanulni. Tapasztalataim következnek.

0 Tovább

Menhelyi kutyák fotózása

Legutóbbi bejegyzésemben igyekeztem felhívni a figyelmet egy fotópályázatra, ami a menhelyi kutyák helyezi fókuszba, ezzel adva esélyt nekik egy szebb, boldogabb jövőre.

0 Tovább

Vizsga után

Mit mondjak? Mivel is kezdjem?

Egy év. Ennyi időre foglalt le az OKJ-s Fotográfus és fotótermék-kereskedő képzés. Túl vagyok a vizsgán, aminek egyes részei nyögvenyelősen mentek, de ez az én saram, nem fordítottam elég időt a felkészülésre, nem ismételtem át elégszer az anyagot úgy, hogy álmomból felkelve is el tudjam mondani a tételeket. És persze izgultam is, mint állat.

0 Tovább

Gondolatok a fotózásról

A fotózással, fotográfiával kapcsolatban az emberek fejében nagyon sok tévképzet él. Nem kell aggódni, amíg nem vágtam bele az OKJ-s Fotográfus és fotótermék-kereskedő tanfolyamban, bizonyos tévképzetek nálam is jelen voltak. Viszont minél jobban beleásom magam a fotográfia történetébe, egyre jobban tisztul előttem a kép, hogy a fotózás egy nagyon sokrétű dolog, rengeteg témalehetőséggel. Csak az emberen múlik, mit tud kihozni egy-egy helyzetből, milyen témát, témákat vesz észre.

0 Tovább

Fotós

blogavatar

A fotózás szenvedély. A fotózás életmód. A fotózás kihívás. A fotózás hivatás. A fotózás folyamatos tanulás. A fotózás kreatív tevékenyég találékonysággal fűszerezve. Tudás, alázat, elhivatottság, látásmód nélkül nincs jó fotós. A technika kibővíti a lehetőségeinket, ám a fényképezőgép nem készíti el helyettünk a képet. Gondolataim a fotózással kapcsolatban, hogyan látom a dolgokat, miként viszonyulok hozzájuk.

Utolsó kommentek