Az elmúlt időszakban nem jelentkeztem új bejegyzéssel. Történt pár dolog, ami miatt a blogolást a háttérbe toltam, ám erről nem szeretnék többet írni.

 

Ami miatt ezt a bejegyzést megfogalmaztam, az a devecseri Meggyeserdei Menedék néven ismert állatmenhely, ahol jelenleg is több kutya és macska várja, hogy szerető gazdához kerüljön. Igen, tudom, az országban akad még jó néhány állatmenhely.

Ám ami miatt ezzel a bejegyzéssel szeretném a figyelmet erre az állatmenhelyre és alapítványra irányítani a figyelmet, az az egy hónapig, október elsejétől november elsejéig tartó fotópályázat. A Meggyeserdei Menedék működtetői arra kérnek minden állatszerető, fotózással foglalkozó személyt – függetlenül attól, hogy profi, vagy amatőr szinten műveli a fotózást –, hogy menjen el Devecserbe, készítsen képeket a gazdára váró kutyákról, ebből ötöt nevezzen a pályázatra, így segítve a kutyák és gazdák egymásra találását.

Bővebb információt a Meggyeserdei Menedék Facebook-oldalán találnak a jelentkezéssel kapcsolatban. A kutyusok fotózása mindennap délután kettő és este hat óra között lehetséges, előre egyeztetett időpontban. A fotózásra telefonon és e-mailben lehet jelentkezni.

Mivel ez az egyik a szerelemprojektjeim közül, ezért mindenképp jelentkezek, és a képekkel igyekszem segíteni mind az állatmenhelynek, mind a kutyusoknak, hogy gazdára találjanak.