Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vizsga után

Mit mondjak? Mivel is kezdjem?

Egy év. Ennyi időre foglalt le az OKJ-s Fotográfus és fotótermék-kereskedő képzés. Túl vagyok a vizsgán, aminek egyes részei nyögvenyelősen mentek, de ez az én saram, nem fordítottam elég időt a felkészülésre, nem ismételtem át elégszer az anyagot úgy, hogy álmomból felkelve is el tudjam mondani a tételeket. És persze izgultam is, mint állat.

0 Tovább

Könyvajánló

Mivel a fotózás nem egzakt tudomány, néhány könyvet szeretnék ajánlani, amiknek a segítségével el lehet indulni a jobb, és tudatos képek irányába. A könyvek ajánlása teljesen szubjektív véleményeken alapul.

0 Tovább

Gondolatok a fotózásról

A fotózással, fotográfiával kapcsolatban az emberek fejében nagyon sok tévképzet él. Nem kell aggódni, amíg nem vágtam bele az OKJ-s Fotográfus és fotótermék-kereskedő tanfolyamban, bizonyos tévképzetek nálam is jelen voltak. Viszont minél jobban beleásom magam a fotográfia történetébe, egyre jobban tisztul előttem a kép, hogy a fotózás egy nagyon sokrétű dolog, rengeteg témalehetőséggel. Csak az emberen múlik, mit tud kihozni egy-egy helyzetből, milyen témát, témákat vesz észre.

0 Tovább

A fotózáshoz szükséges dolgok

Az előző bejegyzésemben ejtettem pár szót arról, hogyan, s miként fertőzött meg a fotózás. Most nézzük át, milyen dolgok kellenek a fotózáshoz.

0 Tovább

A kezdetek

Induljunk egy kis időutazásra. Menjünk vissza a kezdetekhez. Bevallom, gyerekként, kamaszként nem érdekelt a fotózás, simán elvoltam fényképezőgép nélkül.

0 Tovább

Fotós

blogavatar

A fotózás szenvedély. A fotózás életmód. A fotózás kihívás. A fotózás hivatás. A fotózás folyamatos tanulás. A fotózás kreatív tevékenyég találékonysággal fűszerezve. Tudás, alázat, elhivatottság, látásmód nélkül nincs jó fotós. A technika kibővíti a lehetőségeinket, ám a fényképezőgép nem készíti el helyettünk a képet. Gondolataim a fotózással kapcsolatban, hogyan látom a dolgokat, miként viszonyulok hozzájuk.

Utolsó kommentek