Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hogyan fogalmazzunk meg kritikát, észrevételt?

Az előző bejegyzéseben azzal foglalkoztam, hogyan kezeljük a negatív kritikákat, véleményeket. Ebben a bejegyzésben ahhoz szeretnék útmutatót adni, hogy fogalmazzuk meg az észrevételeinket. A bejegyzés szubjektív gondolataimat, szempontjaimat tartalmazza. Hozzászólásban várom, ki, milyen szempontok alapján fogalmazza meg a véleményét, kritikáját, mit tart fontosnak, amikor valakinek a képe kapcsán kritikát, véleményt fogalmaz meg.

Azért választottam ezt a témát, mert napjainkban rengeteg tartalommal találkozunk, köszönhetően a különböző online felületeknek (közösségi média, blogok, fórumok, weboldalak, videó megosztó oldalak). Ezeket a tartalmakat valamilyen módon, különböző szempontok szerint értékeljük.

0 Tovább

Hogyan kezeljük a negatív kritikát és véleményt?

"A kritika nem más, mint az élet iskolája." - Benjamin Franklin

Ebben a bejegyzésben egy fontos témát szeretnék körüljárni. Nevezetesen a negatív kritikák és vélemények kezelését. Teljesen természetes, hogy amikor az ember valamilyen nyilvános felületen megosztja a képeit, legyen az egy fórum, egy blogbejegyzés, a közösségi média, akkor az emberek kialakítják a képekkel kapcsolatban a véleményüket.

0 Tovább

Sportfotózás – Autocross

Tavaly szeptemberben volt lehetőségem Pápocon autókrossz versenyt fotózni. Nem volt egyszerű dolog, viszont az élmény megfizethetetlen volt. Rövid élménybeszámoló és képek következnek.

0 Tovább

Sportfotózás - Sidecar World Championship Race

Idén immár hetedik alkalommal adott otthont az Oldalkocsis Motorkerékpár Világbajnokság egyik futamának az Ostffyasszonyfa melletti Pannónia Ring. Nézők számára a belépés ingyenes volt. További képek a galériában.

0 Tovább

Sikeres „vadászat”

A címben az idézőjel nem véletlen. Van, amikor nem a tudás, nem a türelem, hanem valami hihetetlen véletlen folytán állnak össze a dolgok. Így jártam 2022. március 19-én, amikor azon vacilláltam, hogy a Sárvár Arénába menjek karate versenyt fotózni, vagy inkább a Farkas-erdőbe látogassak ki. A címből már kitalálhatták, hogyan döntöttem.

0 Tovább

Fotós

blogavatar

A fotózás szenvedély. A fotózás életmód. A fotózás kihívás. A fotózás hivatás. A fotózás folyamatos tanulás. A fotózás kreatív tevékenyég találékonysággal fűszerezve. Tudás, alázat, elhivatottság, látásmód nélkül nincs jó fotós. A technika kibővíti a lehetőségeinket, ám a fényképezőgép nem készíti el helyettünk a képet. Gondolataim a fotózással kapcsolatban, hogyan látom a dolgokat, miként viszonyulok hozzájuk.

Utolsó kommentek